ППР-1. Належне планування виробничих, допоміжних та побутових приміщень для уникнення перехресного забруднення Завантажити
ППР-2. Стан приміщення, обладнання, проведення ремонтних робіт, технічного обслуговування обладнання, калібрування, а також заходів щодо захисту харчових продуктів від забруднення та сторонніх домішокЗавантажити
ППР-3. Вимоги до планування та стану комунікацій – вентиляції, водопроводів, електро- та газопостачання, освітлення тощо Завантажити
ППР-4. Безпечність води, льоду, пари, допоміжних матеріалів для переробки (обробки) харчових продуктів , предметів та матеріалів, що контактують з харчовими продуктами.Завантажити
ППР-5. Програма-предумова щодо частоти поверхонь, процедур прибирання виробничих, допоміжних, побутових приміщеньЗавантажити
ППР-7. Захист продуктів від сторонніх домішок; поводження з відходами виробництва та сміттям, їх збір та видалення з потужностіЗавантажити