Ресурсна зустріч «Будемо стійкими разом!»

«Я вірю в те, що в середині кожного з нас живе Сила, здатна вказати нам шлях до прекрасного: міцного здоров’я, ідеальних взаємовідносин, блискучої  кар’єри та процвітання в будь-якій сфері життя».
Луіза Хей

9 січня 2024 року практичний психолог Маняк Леся Іванівна провела з педагогами гімназії ресурсну зустріч «Будемо стійкими разом!»

Тема зустрічі: «У пошуках балансу».

Нам усім зараз бракує спілкування в різних сферах. Адже життя наше, особливо професійне – змінило формат, змінилися його усталені механізми. Нажаль, протягом останнього часу всі ми живемо в дуже жорстоких реаліях, які ще донедавна здавалися нам неможливим в сучасному житті.

          Під час зустрічі учасники говорили про те де ж в умовах сучасного сьогодення знаходити ресурс, життєву енергію, як піклуватися про себе в ментальному сенсі цього поняття, де брати сили на підтримку своїх близьких…

          Щоб бути більш ресурсними, насамперед важливо розуміти, у якому стані знаходяться важливі для вас частини життя, ваш ресурс зараз. Для рефлексії збалансованості життя провели методику «Колесо життєвого балансу», яка допомогла поглянути на себе дещо з іншого боку, більш цілісно звернути увагу на сфери свого життя та які є можливості для саморозвитку…