Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови у Кінецьпільській загальноосвітній школі проходив з 30 вересня по 4 жовтня 2019 року згідно шкільного річного плану.

Предметні тижні у школі — одна з найцікавіших форм організації навчально-виховного процесу, можливість і для вчителя, і для учня проявити свої багатогранні здібності.

Тиждень розпочався із урочистої лінійки, на якій вчителі англійської мови Бабійчук Т. Г. та Некрасова М. В. ознайомили учнів школи із планом проведення та завданнями тижня, а також запропонували дітям переглянути топ найцікавіших фактів про англійську мову.

План проведення «Тижня англійської мови» дав змогу залучити всі вікові групи дітей: від початкової школи до старшокласників. Протягом п’яти днів було проведено різноманітні конкурси, ігри, змагання.

30.09.2019 учні 10, 11 класу продемонстрували та поповнили свої знання під час вікторини «What do you know about the UK?»

Цього ж дня учні 11 класу працювали над створенням колажу “English speaking countries”.

У вівторок 1 жовтня учні 3 класів представляли своїх улюблених мультиплікаційних героїв, а для учнів 6 класу було проведено розважальний захід “It is Easy and Fun”.

2 жовтня учні 2-х класів проявляли не аби-яку фантазію під час конкурсу малюнка «На що, або на кого схожа літера англійського алфавіту». А в цей час учні 7 класів демонстрували свої знання під час розважального заходу “We Enjoy Learning English.”

Учні 1-х класів в цей день також не байдикували. Незважаючи на те, що вони вивчають англійську мову тільки місяць, першокласники виготовляли ляльок з паперу та олівців і представляли їх англійською мовою.

У четвер 3 жовтня у заходах брали участь учні 5 –х класів. Для них були проведені змагання “It is so Interesting to Know English”.

А учні 8 класу під час змагання “Master Chef” намагалися довести хто спритніший  – хлопці  чи дівчата.

4 жовтня учням 9-х класів був запропонований фото день. Протягом дня вони робили фото відповідно до завдань, а потім презентували їх.

У п’ятницю,4 жовтня закінчився тиждень англійської мови урочистою лінійкою. Всі переможці та активні учасники були нагороджені грамотами та подяками. 

Головною метою проведення тижня англійської мови в школі було підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння, творчих здібностей, логічного мислення та пам’яті. 

Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах. 

Тиждень англійської мови сприяв розвитку творчих здібностей  та пізнавальних інтересів учнів та довів, що сучасні школярі знають, люблять і хочуть вивчати  англійську мову.