Школі 30 років

Калейдоскоп десятиріч – калейдоскоп поколінь. Годинник школи відлічує час уроками. Змінюється методики і підручники, на зміну рахівниці прийшов комп’ютер.

30 років. За цей час змінилося все навколо нас. Змінилась і наша рідна школа.  Одні тут навчались. А дехто спочатку черпав знання сам, а згодом став передавати їх наступному поколінню. І так день за днем.. І вже минуло 30 років. А дзвоник так само кожен ранок кличе нас у школу. І кожен рік буває для когось першим, а для когось – останнім.

Цього року наша школа відзначила свій 30–й день народження. Широко відчинивши двері, зустрічала вона радісно усміхнених діточок своїх, батьків та гостей, які завітали на свято.

До ювілею учні й учителі підготувалися заздалегідь.

Стіни прикрашали кольорові вітальні листівки з побажаннями учнів рідній школі. Також було організовано виставку альбомів попередніх випусків.

Вивчаючи історію нашої школи ми виявили дві сімейні пари, які були однокласниками. Приємно ще й те, що їх діти також є учнями нашої школи.

Святкування дня народження проходило у затишному залі, за чашкою чаю. Звичайно, були також іменинні торти із свічками, які гості дружно задули і загадали бажання.

На святковому концерті гості брали участь у різноманітних веселих конкурсах, співали караоке та насолоджувались душевними піснями у виконанні талановитих учнів школи.

Прийми ж вітання, школо! Зустрічай і проводжай юнь свою. Вболівай за їх невдачі, радій їх успіхам і життєвим злетам.