Тиждень Біології

Педагогічною наукою доведено і шкільною практикою перевірено, що розвиток школяра відбувається не тільки на уроці, а й у позаурочний час в атмосфері вільного спілкування, праці, дозвілля.
Сприяє цьому проведення предметних тижнів у школі. З 5 по 9 жовтня 2020 року у Кінецьпільському ЗЗСО І-ІІІ ступенів навчальний тиждень був присвячений біології. В рамках предметного тижня були проведені такі заходи:
Інтелектуальний конкурс «Ерудити школи, єднайтеся!», під час якого учні 11 класу розгадували кросворди, загадки.

Учні 10 класу під час інтелектуальної гри
«Біологія +…» працювали під гаслом: «Не просто слухати, а чути. Не просто дивитись, а бачити. Не просто відповідати, а міркувати. Дружно і плідно усім працювати».

Учнів 7 класу чекали захоплюючі завдання і різноманітні конкурси у грі «Цікава біологія».
Не лишились осторонь гри і вболівальники. Всі учасники отримали задоволення і пам’ятні призи.

У четвер серед учнів 6 класів було проведено конкурс «Кращий знавець біології».

Біологічна гра «Слабка ланка», яка відбулася у четвер серед учнів 8 класів, змусила учасників проявити обізнаність, активність, уміння логічно мислити і знаходити вихід зі складних ситуацій. В «запеклій боротьбі» перемогу здобули такі учні: Кизима К(8-Б), Зайченко Д і Брязкун Д(8 -А)

Учні 9 класу були активними учасниками біологічного КВК «Щасливий випадок», в якому змагалися дві команди під керівництвом капітанів Гапонюка О. та Коржук В. Перемогу здобула команда «Діти Р. Гука», капітаном якої був Гапонюк О.

Дякую всім за активну участь у тижні біології !!!!!