Пам’ятаємо про Крути

29 січня – День пам’яті Героїв Крут – однієї з трагічних і водночас високо легендарних сторінок в історії української визвольної боротьби 1917-1921 рр., який став символом героїзму молодого покоління в боротьбі за незалежність України.
У Кінецьпільському ЗЗСО І – ІІІ ступенів відбулась радіолінійка до Дня пам’яті героїв Крут, під час якої вихованці закладу перенеслись у ті важкі хвилини бою, коли 300 йшло проти тисячі. У кожному класі було проведено виховну годину «Бій під Крутами – символ героїзму та відданості Українській державі». Хвилиною мовчання діти вшанували полеглих хлопців, які без вагань віддали молоде життя в ім’я волі свого народу.
Прокопів Т. М., класний керівник 11 класу, організувала для своїх вихованців усний журнал «Квіти у полі там, де Крути…», під час якого розповіді учнів супроводжувалися демонстрацією презентації, відеофільмів, відеокліпів.
Нехай пам’ять про наших героїв, що загинули під Крутами, буде вічною. Нехай подвиг юних українських хлопців буде для нас прикладом, як потрібно любити рідну землю