Вінграновський ART FEST.

4 листопада 2023 року в м. Первомайську відбувся “Вінграновський ART FEST”. Фестиваль, присвячений українському письменнику-шістдесятнику, поету, режисеру, актору й сценаристу Миколі Вінграновському.. У рамках фестивалю відбулися зустрічі з діячами культури, художня виставка, літературні читання, музичний перформанс, драматична вистава, гутірки, лекції та кінопоказ. Фестиваль відвідали вчитель української мови та літератури Кравцова Надія Миколаївна та її учениці Москаленко Дана та Щербань Валерія. В них залишились незабутні враження та приємні емоції.Микола Вінграновський — мудрий духовний лідер, який освітлює наш шлях. Його слова і твори пронизані глибоким патріотизмом та любов’ю до України. Він надихає нас бути кращими, більш творчими та вірними своїй країні.

#Вінграновський_вірш
До поетичного флешмобу Миколи Вінграновського читає вірш “Відпахла липа” вчитель української мови Надія Миколаївна Кравцова.Микола Вінграновський — надзвичайно важлива постать для всіх первомайчан. Його внесок в розвиток культури та освіти надовго залишився в історії міста. Його творчість та принципи є невід’ємною частиною нашої спільності, нагадуючи нам про важливість творчості та самовдосконалення

#Вінграновський_вірш
Прийняла естафету від Н.М.Кравцової. До поетичного флешмобу Миколи Вінграновського читає вірш “Ранковий сонет” Олена Володимирівна Моруженко.Микола Вінграновський — мудрий духовний лідер, який освітлює наш шлях. Його слова і твори пронизані глибоким патріотизмом та любов’ю до України. Він надихає нас бути кращими, більш творчими та вірними своїй країні.